SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tudor'un Trabzon planı!

Tudor'un Trabzon planı!

28 Ekim 2017 Cumartesi - 10:03




Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor maçı öncesi taktik anlayışta değişikliğe gitme kararı aldı.





Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde 3'lü savunmayla sahaya çıktığı için eleştirilen Igor Tudor, Trabzonspor deplasmanında dörtlü savunmaya dönme kararı aldı.

Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kadrosu ve taktiği

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı Kırmızılılar bu zorlu maçın hazırlığını devam ettirirken, teknik direktör Igor Tudor taktiksel değişikliğe gitme kararı aldı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un son kararı dörtlü defans! Fenerbahçe derbisine üçlü savunma ile çıkmasının ardından bu hafta Trabzonspor deplasmanında takımını hangi taktiksel planla oynatacağı merak edilen Tudor, ipuçlarını verdi.

Hırvat teknik adam bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki taktik antrenmanında as takımını dörtlü defans bloğu ile oynattı Öte yandan antrenmanın büyük bölümünde Tudor, Selçuk İnan'ı as takımda oynattı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap