SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Umut Bozok açıkladı 'Bu kadar oynayacağımı düşünmedim'

Umut Bozok açıkladı 'Bu kadar oynayacağımı düşünmedim'

02 Eylül 2022 Cuma - 23:30




Trabzonspor’un yeni transferi Umut Bozok açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, deplasmanda Ümraniyespor’u 1 - 0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un yeni transferi Umut Bozok, “Çok mutluyum. Çok gururluyum. Böyle büyük kulüpte oynamak benim için çok önemli. Sayın başkanımıza, hocama, teknik ekibe ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon olur bizim için” dedi.

Nasıl çalıştığı sorusuna Umut, “Çalışmaya devam ediyorum. Takıma çok yardımcı olmak istiyorum. Sahada ve saha dışında. Tabiki benim için en önemlisi gol atmak. İnşallah önceki sezon gibi bir performansla karşılarımı’ dedi. 

BU KADAR OYNAYACAĞIMI BİLMİYORDUM

Maçtan önce bu kadar oynayacağını bilip bilmediğine ise Umut, “Aslında o kadar oynayacağımı bilmiyordum 25 - 30 dakika oynayacağımı zannediyordum 45 dakika oynadım. Bir gol atmak isterim ama en önemlisi takımın kazanması. Perşembe günü önemli maçımız var. Ona hazırlanacağız’ dedi. 

ABDULLAH HOCA İLE KONUŞTU MU?

Abdullah hoca ile maçtan önce neler konuştuğuna ise Umut, “Transferden önce Abdullah hoca ile telefonda konuştuk. Maçtan önce fazla konuşmadık ama bana güvendiğini biliyorum. Hoca için sahada elimden gelen her şeyi yaparım’ dedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap