SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uzanan dostluk eli geri çevrilmez!

Uzanan dostluk eli geri çevrilmez!

05 Haziran 2018 Salı - 11:58








Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un “Bazı acıların ilacı zamandır. Trabzonspor'a elimi uzatacağım. Bu sağlıklı bir ortam değil” açıklamalarına Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hacısalihoğlu, “Uzanan dostluk elini sıkarız. Ancak davamızdan vazgeçmeyiz” cevabını verdi.

KOÇ NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe kulübünde başkanlığa seçilen Ali Koç’un iki kulüp arasındaki kötü ilişkilerin düzelmesi yönünde yaptığı açıklamalara karşılık verdi. Koç’un “Bazen bazı acıların, kötü gelişmelerin ilacı zamandır. Bunu gerçekleştirmek daha zor olacak. Ama ben Trabzonspor’a elimi uzatacağım. Trabzonspor'un başkanını tanıyorum” açıklamalarına Hacısalihoğlu, şöyle cevap verdi:

OLUMLU BULDUM

“Trabzonspor’un Fenerbahçe ile uzun zamandır devam eden bir davası, bir meselesi var. Bu bir yandan devam ederken Trabzonspor sportif ve buna bağlı olarak sporla bağlı sosyal faaliyetlerini sürdürmek zorundadır. Ali Bey'in seçimden önce Trabzonspor’la ilgili ve spordaki dostluk, barış, kardeşlikle ilgili söylemlerini olumlu buluyorum. Bu davranışlarında ve kanaatinde ısrarcı ve kararlı ise biz bunu cevapsız bırakmayız diye düşünüyoruz. Uzanan dostluk elini sıkarız.”


2011 İNANCIMIZ

Hacısalihoğlu, “Trabzonspor'un 2011’deki hak arayışı sürerken bir yandan da bugünün dostluğunu, birlikteliğini, sporda olması gereken beraberliği sürdürmek gerekiyor” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Bunun sağlanması gerekiyor. Çünkü hem Kulüpler Birliği’nde hem Federasyon’da hem de Süper Lig’de paydaşız. Bunlar devam ettiği sürece ‘küstük’ olmaz. Ama asla 2011’deki inancımızdan vazgeçmeden bunları yapacağız.”

Kulübün menfaatleri önemli

Hacısalihoğlu, TFF’yi ziyaret ederek Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’e bordo-mavili formayı hediye etmeleri sonrası kendilerine yönelik yapılan eleştirilere de şöyle cevap verdi: “Trabzonspor camiasındaki pay, paydaş kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa yönetenler onu yapmak mecburiyetindedir. Tavırlarını, tepkilerini gösterecekleri yerler vardır. İlişki kuracakları yerler vardır. Taraftar ile yönetimlerin farkı da budur. Taraftar gibi düşünecek ama yönetici gibi davranacak. Biz de Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü federasyon ile Trabzonspor’un birlikte çözümleyeceği birçok hadise var. Trabzonspor TFF ile ilişkisini sürdürmek zorundadır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap