SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Willian Jose transferinde flaş gelişme!

Willian Jose transferinde flaş gelişme!

28 Temmuz 2021 Çarşamba - 18:56




İspanya Ligi takımlarından Real Sociedad, Brezilyalı forvet Willian Jose için Trabzonspor'dan 8 milyon Euro istedi.





Marek Hamsik, Fode Koita, Bruno Peres ve Gervinho gibi önemli isimleri transfer ederek yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturan Trabzonspor, Real Sociedad forması giyen Willian Jose için ise girişimlerini sürdürüyor.

Fırtına'nın Willian Jose ısrarı sürüyor

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor, Willian Jose için kulübü Real Sociedad ile görüşmelere devam ediyor.

Birçok takım peşinde

Haberde, oyuncuyu başka takımların da (Marsilya, Krasnodar) takip ettiği ancak bordo-mavili takımın bu transferde daha istekli olduğu belirtildi.


8 milyon Euro

Bask temsilcisinin Brezilyalı forvet için 8 milyon Euro istediği, Trabzonspor'un ise bu fiyatı 5-6 milyon Euro'ya kadar düşürmeyi planladığıı ve bu rakamı da taksitle ödemek istediği ifade edildi.

Real Sociedad Başkanı Jokin Aperribay'dan açıklama

Real Sociedad Başkanı Jokin Aperribay ise Willian Jose'nin transfer durumuyla alakalı bir açıklama yaptı. Aperribay, "Evet, Willian Jose için farklı takımlarla görüşüyoruz, menajerleriyle iletişim halindeyiz. Görüşmeler iyi giderse Willian Jose takımdan ayrılabilir" dedi. 

Trabzonspor temsilcileri Willian Jose'yi takip edecek


Öte yandan Real Sociedad'ın bugün saat 19:00'da Fransız ekibi AS Monaco ile bir hazırlık maçı yapacağı ve Trabzonspor temsilcilerinin de bu maçı izleyeceği öğrenildi. Ayrıca oyuncuyla bir başka Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta yakından ilgileniyor.

Real Sociedad kariyeri

2016 yılında Maldonado'dan Bask temsilcisine transfer olan 29 yaşındaki forvet oyuncu, çıktığı 170 maçta 62 gol ve 15 asist kaydetti. Golcü oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Forma giydiği takımlar

Jose daha önce Real Madrid, Gremio, Wolverhampton, Santos, Las Palmas, Sao Paulo ve Real Zaragoza gibi takımlarının da formalarını giydi. 

Kaynak: Ajansspor


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap