SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yassine Chadi: Trabzonspor Lahtimi’ye gereken şansı verse Nayef Aguerd gibi 35 milyon euro’ya satabilirdi

Yassine Chadi: Trabzonspor Lahtimi’ye gereken şansı verse Nayef Aguerd gibi 35 milyon euro’ya satabilirdi

11 Nisan 2023 Salı - 11:51




Montasser Lahtimi'nin menajeri Yassine Chadi, “Lahtimi, Fas futbolunun gelecekte çok şeyler beklediği bir isim. Ancak Trabzonspor ona gereken şansı vermiyor. Eğer sezon başından bu yana sürekli oynasa kalitesini gösterecek ve Premier Lig ekiplerinin gözdesi olacaktı. Lahtimi’nin FUS Rabat’ta birlikte oynadığı Nayef Aguerd, şans verildiği için Rennes’dan 35 milyon Euro'ya West Ham’a satıldı. Lahtimi ise şans bulamadığı için yerinde sayıyor. Rabat’ta oynarken Nayef Aguerd’dan daha önde bir futbol





SEZON başında Fas ekibi FUS Rabat’tan büyük beklentiler içinde transfer edilen Montasser Lahtimi, Trabzonspor’un son 2 resmi maçında kadroya alınmadı. Oyuncusunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Menajer Yassine Chadi, bundan sonraki süreçte beklentilerini açıkladı. Yassine Chadi, “Trabzonspor gençlere önem verdiği için Türkiye’yi tercih ettik. Ancak gelinen süreçte beklentilerimiz karşılanmadı. Lahtimi ve bun bu durumdan hoşnut değiliz. Montasser Lahtimi, Fas futbolunun büyük beklentileri içinde olduğu bir yıldız adayı. Ancak oynatılmadığı için kendini gösterme şansı bulamıyor. Eğer bu şansı yakalarsa, FUS Rabat’ta birlikte oynadığı Nayef Aguerd gibi Avrupa’nın gözde ismi olur ve Trabzonspor’a paralar kazandırır. Nayef Aguerd, Rennes’dan 35 milyon Euro'ya West Ham’a satıldı. Lahtimi ise şans bulamadığı için yerinde sayıyor” dedi. Trabzonspor’da 5 lig, 2 kupa sınavında görev yapan Lahtimi toplam 117 dakika süre aldı. 22 yaşındaki kanat oyuncunun Bordo-Mavili takımla 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

7 takım istedi izin verilmedi

Menajer Yassine Chadi, devre arasında Montasser Lahtimi’ye 7 teklifin geldiğini söyledi. Chadi, “Türkiye Ligi’nden, Fransa’dan, Körfez ülkelerinden teklifler aldık ancak Trabzonspor takımdan ayrılmasına izin vermedi” dedi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap