SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yönetimin 50 bin TL ödeyip locaya getirdiği taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı!

Yönetimin 50 bin TL ödeyip locaya getirdiği taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı!

02 Kasım 2020 Pazartesi - 13:49




Bordo-mavili kulislerde dilden dile dolaşan iddiaya göre, başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan takımın daha motive olması için taraftar grupları ile işbirliğine gitti. 50 bin TL’yi cebinden ödeyip localara taraftarları getirdi. Başlarda her şey iyiydi. Takım bu destek sonrası 3- öne geçti. Ancak maçın sonu hüsranla bitti. Yenilgiye kabullenemeyen taraftarlar kendilerine locayı açan yönetimi istifa çağırdı





Akyazı Stadı’nda 30 Ekim Cuma günü oynanan Kasımpaşa sınavında çok konuşulacak bir olay yaşandı.

Tribünde, taraftarın gücünü oyunculara hissettirmek isteyen bordo-mavili yönetim flaş bir karar aldı.

Yapılan görüşmeler sonrasında localara taraftarların getirilmesine karar verildi.

Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan büyük bir fedakarlık göstererek 50 bin TL’lik ücreti kendi cebinden ödedi. Başlarda her şey iyi gitti. Localara gelen taraftarlar öylesine coşkuluydu ki, Trabzonspor, 1-0 geriye düşse de 3-1öne geçmeyi başardı. Taraftarlar sanki stat doluymuş gibi gırtlaklarını yırtarcasına takıma destek verdi. Sonrasında ise işler kötü gitmeye başladı. Kasımpaşa önce 3-3’lükberaberliği ardından ise son dakikada galibiyet gölünü buldu ve maçı 4-3 kazanıp Trabzon’dan 3 puanı alarak gitmeyi başardı. Yaşananlar karşısında şok olan taraftarlar, yenilgiyi hazmedemeyip, önce Newton’a ardından ise onun arkasında duran yönetimi istifa davet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap