SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Zeki’yi çıldırtan istek!

Zeki’yi çıldırtan istek!

20 Ağustos 2018 Pazartesi - 11:04




Bordo-Mavili yönetim, ‘vazgeçtik’ dediği Zeki Yavru’ya ‘gel sözleşme yapalım’ çağrısı yaptı ancak tecrübeli oyuncu bu duruma tepki gösterdi...





2 MİLYON TL’YE ANLAŞTI

TRABZONSPOR’DA Zeki Yavru krizi sürüyor. Kamil Ahmet Çörekçi’nin uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağının ortaya çıkması sonrası Bordo-Mavili yönetim eski oyuncusu Zeki Yavru’yu Trabzon’a çağırmıştı. Yapılan görüşmeler sonrası Zeki, 750 bin TL’si garanti ücret olmak üzere 2 milyon TL’ye Trabzonspor ile anlaşma sağladı.

2 SÖZLEŞME YIRTILDI

ANCAK taraftar ve camiadan gelen tepkiler sonrası, Zeki Yavru transferi askıya alındı. Sonrasında ise tecrübeli isimle, maç başı anlaşma sağlandı. Buna göre Zeki, 11’de oynadığı maçlarda 40, kadroya girmesi halinde ise 20 bin TL alacaktı. Ancak bu sözleşme de iptal edildi. Yönetim bir kez daha Zeki’yi sözleşme için çağırdı.

A.GÜCÜ İLE GÖRÜŞÜYOR


BU duruma sinirlenen Zeki Yavru, teklifi kabul etmedi. Trabzonspor’da oynamak için önemli fedakarlıklar yaptığını dile getiren tecrübeli isim, “G.Birliği’nden bonservisimi kendim aldım. Alacaklarımdan vaz geçtim. Ancak hak etmediğim bir durumla karşılaştım. Ankaragücü istiyor. Oturup konuşacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap