SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferler an meselesi

Transferler an meselesi

22 Ağustos 2015 Cumartesi - 08:57




"Taraftarımız birkaç gün daha sabretsin. İyi oyuncular alacağız" diyen Hurma, Beşiktaş derbisi ile ilgili de "Tüm Türkiye Trabzon'u görecek" dedi.





Trabzonspor'da transfer hareketliliği... Sportif direktör Süleyman Hurma, Beşiktaş derbisi öncesi A Spor'a önemli açıklamalar yaptı. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Hurma, "Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray'la oynadığımızda 6 puan vermiyorlar. Trabzonspor'un parolası her maçı kazanmaktır. Hem Beşiktaş taraftarına hem de tüm Türkiye'ye Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu göstereceğiz" dedi. Transfer çalışmalarına da değinen Hurma, "Başından beri şunu söylüyorum. Biz bize lazım olan oyuncuları mutlaka bulup alacağız. Normalde transfer bugüne kalmaz ve kalmamalı. Bunlara rağmen bize lazım olan iyi oyuncuları alacağız. Taraftarımız bugüne kadar bekledi. Birkaç gün daha beklesin. Trabzonspor sahada iyi bir kadroya mücadele ettiğini görecekler'' diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap