SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA'dan Avni Aker'e inceleme

UEFA'dan Avni Aker'e inceleme

25 Temmuz 2012 Çarşamba - 13:21




Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Trabzonspor'da, tribünlerin kapasitesinin arttırılması için çalışmalar devam ederken, UEFA heyeti stadı





Trabzonspor İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, kurumsal iletişim genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay ve stad müdürü Alparslan Özdemir ile birlikte Hüseyin Avni Aker'i gezen UEFA yetkilisi David Ferrero, stadyum hakkında geniş bilgi aldı. Notlar tutan ve bol bol stadyumun fotoğraflarını çeken Ferrero, kapasite artırımına gidilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu hakkındaki raporunu hazırlayarak UEFA'ya sunacak. Önceki yıllarda, Avni Aker Stadyumu UEFA heyetinden tam not almıştı. KAPASİTE ARTIRMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Trabzonspor'da, tribünlerin kapasitesinin arttırılması için çalışmalar devam ediyor. 700-800 civarında koltuk artırımına gidilen stadyumda 2013 FİFA kriterlerinin uygulandığı belirtildi. Buna göre yol tarafındaki kale arkası ile kapalı tribün arasındaki köşede bulunan Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği'ne ait lokal yıkılarak kale arkası tribününe eklenecek. Yapılacak olan yeni alanda teknik direktör odası, soyunma ve duş odaları, sağlık ekiplerinin bulunduğu bölümlerin yer alacağı ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap