SON DAKİKA



Haber > Spor > Uyum süreci sıkıntılı oldu

Uyum süreci sıkıntılı oldu

07 Haziran 2015 Pazar - 09:32




Mehmet Ekici, “Her takım için birbirini tanımak ve uyum içerisinde oynayabilmek zaman alır. Geçen sezon bu, bizim takımda çok uzun sürdü” dedi.





2014-2015 sezonunda Werder Bremen’den transfer edilen ve Trabzonspor’daki ilk sezonunda kariyer zirvesini yapan Mehmet Ekici, gelecek sezonların daha iyi olacağını ifade etti. İlk sezonunda Bordo-Mavili formayla 42 maçta 10 gol atıp 14 asist yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu taraftarların sevgilisi haline gelirken, bu sevgiye layık olacağının altını çizdi. Özellikle attığı frikik golleriyle hafızalara kazınan Mehmet, geçen sezon takımın uyum sürecini geç aştığını kaydetti. Mehmet, “Her takım için birbirini tanımak ve uyum içerisinde oynayabilmek zaman alır. Saha içinde bir takım görüntüsü verebilmek için oyuncuların birbirlerini tanıması ve tamamlaması gerekir. Biz birçok maçta birbirimizi tamamlayamadık. Yaşanan sakatlıklar da bunda etkili oldu” dedi. Takım olmanın dışarıdan göründüğü gibi kolay olmadığını vurgulayan Mehmet “En basit bir mesele gibi görünen bir eve yerleşme sorunu bile sizi olumsuz etkileyebiliyor ama tamamıyla şehre yerleştik ve uyum sürecini geride bıraktık. İnşallah hem benin hem de Trabzonspor için gelecek sezon daha iyi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kupalar kaldırmak istiyorum

Trabzonspor formasıyla şampiyonluklar yaşamak istediğini kaydeden Mehmet, “Trabzon'un, benim de içinde yer aldığım takımla kupa kaldırmasını hayal ediyorum. İnşallah yeni sezonda bunu başaracağız. Taraftarlarımızın da bu yolda bize destek olmaları şart” dedi. Mehmet ayrıca, “Bir futbolcu olarak Dünya Kupası'nda maçlar oynamak, kupalar kaldırmak istiyorum. Bir futbolcu daha ne isteyebilir ki?” diye konuştu.

Playstation hastası

Futbolu çok sevdiğini ancak boş vakitlerinde farklı şeyler yaptığını belirten Mehmet, “Sürekli futbol olmaz. İnsan bazen farklı şeyler arıyor. Boş vakitlerimde aileme vakit ayırıyorum. Doğada gezmeyi seviyorum. Pikniğe falan gidiyorum. Evde playstation oynuyorum. Televizyonda futbol izlemem ama sahada olduğu gibi sanalda da iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap