SON DAKİKA



Haber > Spor > Uzun yıllar katkı sağlayacak

Uzun yıllar katkı sağlayacak

22 Ocak 2015 Perşembe - 12:08




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin'in imza töreninde açıkalmalarda bulundu.





Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu toplantıda, "Günlerdir medyada her zaman olduğu gibi kirli kirli haberler çıkıyordu. Bunların hepsinin Erkan kardeşimizin ağzından çıktığı söyleniyordu. Bize de sorduklarında, Erkan’ın bize hiçbir zaman, ‘Trabzonspor’a gelmeyeceğim, başka takıma gideceğim’ diye bir sözü olmadığını söyledik. Olmuş olsaydı açıklamalarımdan da takip ediyorsunuz, ‘Trabzonspor’a gelmek istemiyorum’ diyen oyuncuyu almamız söz konusu değildi. Ersun hocamızla İsveç’e gittik. Yemek yedik. Sonra evlerine gittik. Ama evlerinde tamamen şaşırdım. Çünkü gittiğimiz yer Trabzonsporlularla dolu bir evdi. Babası sağolsun. Trabzonspor’un ayrı bir yeri var içinde. Özellikle Zafer diye bir amcası var. Ona teşekkür ediyorum. Maçlardan önce iki rekat namaz kılıp dua ediyormuş Trabzonspor maçlarını kazansın diye. Konuşmamız 10 dakika sürmedi. ‘Valizini hazırla, uçak bekliyor’ dedik. ‘Başkanım buraya geldiniz, ben Trabzonspor’da oynamaktan şeref duyarım’ dedi” ifadesini kullandı. 

Hacıosmanoğlu sözlerini şöyel sürdürdü: “Gerek içeriden gerek dışarıdan gelen eleştirileri dikkate alarak, sahaya çıktığı zaman Trabzonspor adına vereceği mücadeleyle, şu ana kadar oynadığı futboldan daha iyisini oynayıp, Erkan Zengin’in kim olduğunu herkese göstereceğine, uzun yıllar Trabzonspor’a katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisi de hocası da buna inanıyor. Hem Trabzonspor hem Trabzonspor’un hocası istedi. Daha da önemlisi daha önce Ersun hocayla birlikte çalıştı. Abi – kardeş ilişkileri var. İnanıyorum ki Trabzonspor’un onun tarzında bir oyuncuya ihtiyacı vardı. Oynadığı futbolla beklentilere cevap verip Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edecektir. Hoş geldin diyorum, maçlarda üstün performans sergileyip hem bizi hem kendisini hem de değerli ailesini mahcup etmez diye temenni ediyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap