SON DAKİKA



Haber > Spor > ...Ve kupada tur vakti

...Ve kupada tur vakti

24 Ocak 2013 Perşembe - 09:32




Trabzonspor 3’te 3 yaptığı Ziraat Türkiye Kupası’nda, grubundaki 4. maçında bu akşam Mersin İ.Y.’yi ağırlıyor. Karadeniz ekibinde tek hedef sahadan 3





4’TE 4 HESABI Ziraat Türkiye Kupası’nda tur zamanı... Ligin ikinci yarısının ilk maçında Karabükspor’a yenilerek hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, bu akşam kupada gruptaki 4. maçında Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Kupada geride kalan 3 maçı kazanan Karadeniz ekibi 4. maçından da zaferle ayrılarak bir üst turu garantilemek isterken, hafta sonu ligin 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı öncesi de moral bulmak amacında. AVRUPA BİLETİ! Trabzonspor Avrupa’ya gitmenin en kestirme yolu olarak Ziraat Türkiye Kupası’nı görüyor. Ligde yaşanan kötü süreci göz önünde bulunduran Bordo-Mavili takım Avrupa’ya gitmek için elinde bulunan iki alternatiften biri olan kupada sağlam adımlar atarak final oynamayı hedefliyor. B grubunda avantajlı durumda olan Trabzonspor, grubun 3. maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Mersin İ.Y.’yi yine yeneceğine inanıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap