SON DAKİKA



Haber > Spor > Venezuelalı 10 numara

Venezuelalı 10 numara

21 Ocak 2017 Cumartesi - 08:26




Popov, Ganso, Kaddouri, Aaron Hunt ve Omar Abdulrahman derken gündeme Torino’nun 23 yaşındaki ismi Martinez geldi. Bordo-Mavili kulüp, oyuncu için te





TEMASLAR BAŞLADI

Trabzonspor yönetimi 10 numara transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce gündemine aldığı Ganso, Ivelin Popov, Kaddouri, Aaron Hunt ve Omar Abdulrahman isimlerinde istediği sonucu alamayan Bordo-Mavililerin son olarak Torino’nun 23 yaşındaki yıldızı Josef Martinez’e kanca attığı belirlendi. Forvet arkası, forvet ve kanatlarda da oynayabilen Venezuelalı futbolcu için temaslara başlayan Karadeniz ekibinin kiralık ya da bonservis için girişimde bulunacağı kaydedildi.

ÇOK YÖNLÜ OYUNCU

İtalyan kulübünde bu sezon 12 maça çıkan Martinez 2 gol attı. Fazla forma şansı bulamamaktan yakındığı için ayrılmak isteyen Martinez’in piyasa değerinin ise 2 milyon euro olduğu öğrenildi. 1.72 boyunda olan genç yetenek çok yönlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da yardımcılarına bizzat izlettirdiği belirlenen oyuncu için “Alındığı takdirde bize çok önemli katkılar yapar” değerlendirmesinin yapıldığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap