SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya ispatlayacaksın ya da müfterisin!

Ya ispatlayacaksın ya da müfterisin!

20 Ocak 2015 Salı - 11:08




Onursal Başkan M. Ali Yılmaz ile ilgili akıl dışı ve gerçekle bağdaşmayan sözler sarf eden Mustafa Günaydın için yasal süreç başlatıyoruz…





ÖNCE BORCUNU ÖDE!

Trabzonspor eski başkanı Mustafa Günaydın kulüple ilgili yaptığı açıklamalarda sapla samanı birbirine karıştırdı. Kendi başkanlık dönemini ve iş hayatını gözden geçirmek ve geçmişin gerçekleri ile yüzleşmek yerine ortaya attığı deli saçması iddialar, Günaydın’ın içinde bulunduğu çıkmazı göstermekte. Günaydın, 1982 yılında kendisini de bataktan kurtarmaya çalışanların verdiği paralara karşılık, teminat gösterdiği senetlerini bile ödemeyi unutmuşken, bugün neyin hesabını yaptığını anlamak imkansız.

ARSAYI ALMIŞ...MIŞ!

Günaydın’ın, Trabzonspor kamuoyu üzerinde yürütülmek istenen çirkin bir kampanyanın aleti olarak, yaptığı gerçek dışı açıklamalarla güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlarla ortak olduğu net bir şekilde görülmüştür. M. Ali Yılmaz Tesisleri’nin yerini kendisinin aldığını ileri sürebilecek kadar hafıza kaybı yaşadığı anlaşılan Günaydın’ı gerçekle en küçük bağdaşır yanı olmayan bu iddiasını ispatlamaya davet ediyoruz.

TRABZONSPOR’DAN BİHABER!


Mustafa Günaydın’ın, Onursal Başkan’la alakalı mahkemenin verdiği 25 milyon liralık kazanılmış hak konusunda dile getirdiği iddia da kendisinin kulüpteki gelişmelerden tamamen bihaber olup, kulaktan dolma bilgiler içerdiğini net biçimde ortaya koymaktadır. Öz kazancını, Mustafa Günaydın gibilerin bıraktığı kulüp borçlarını ödemeye adamış Onursal Başkan’la ilgili deli saçması ve mesnetsiz bu iddiaları yargıya taşıyoruz. Günaydın ya bu iddiaları ispatlamak zorunda ya da kendisini müfteri ilan edeceğiz.

FIRSAT VERİLMEMELİ

Mustafa Günaydın gibi geçmişi unutma hastalığına yakalananlarla röportaj yapan arkadaşları da uyarmak görevimiz olsa gerek. Onlara tavsiyemiz, her konuşanın konuştuğunu değil, söylenenleri iyi düşünüp, araştırma yaparak, doğruluğunu test edip yazmalarıdır. İftiralar ile kamuoyunu yanlış yönlendirme çabasında olan ve güneşi balçıkla sıvama gayreti gösterenlere bu fırsatlar Trabzonspor adına verilmemelidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap