SON DAKİKA



Haber > Spor > Yağmur Sarıoğlu yanıt verdi

Yağmur Sarıoğlu yanıt verdi

28 Haziran 2016 Salı - 13:04




Geçtiğimiz gün Kerimcan Durmaz ile çektikleri videonun çok konuşulması üzerine Yağmur Sarıoğlu, 270 km hız yaptığı iddialarına sert tepki verdi.





Galatasaray oyuncu Sabri Sarıoğlu'nun pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu geçtiğimiz gün internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile birlikte çektikleri videonun çok konuşulmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yağmur Sarıoğlu, Instagram hesabından arabası ile 270 km hız yapmasının çok konuşulmasına yönelik sert ifadeler kullandı.

Yağmur Sarıoğlu, kendisini takip eden Twitter kullanıcının "ülke senin hız yaptığın videoyu konuşuyor" sözlerine "ülkenin başka gündemi mi kalmamış" şeklinde cevap verirken esprili bir videonun nerelere çekildiği konusunda tepkisini dile getirirdi. Tartışmalara "ben bir Tv programı izledim sokakta vatandaşla röportaj yapılıyor sayısal loto çıksa ne yapardınız diye, yüzde 90'ı kendime bir spor araba alırdım dedi. Ne mutlu ki çoğunluk arasındayım anormal değilim" sözleri ile noktayı koydu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap