SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni bir sayfa açtık!

Yeni bir sayfa açtık!

03 Şubat 2017 Cuma - 11:29




Teknik direktör Ersun Yanal, ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte kendilerine yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.





İlk 16 maçta istemedikleri bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Yanal, "12 gol attık, 21 gol yedik. Bu Trabzonspor camiasının, taraftarının olduğu gibi bizim de kabullenemeyeceğimiz bir sonuçtu. Ancak geldiğimiz ve gittiğimiz yolda en büyük gücümüz taraftarımızın sabrıdır" diye konuştu.

GÜZEL SİNERJİ YAKALADIK

Tecrübeli hoca, tekrar yapılanmak için kulübün durumunu iyi anlamak gerektiğinin de altını çizerken, "Tarihi başarılarla dolu kulübümüzün bir takım avantajları olması elimizi güçlendiriyordu. Geçmişten kalan prestijler yüksekti ama kaybettiğimiz bir takım prestijler de vardı. Bunların yerine getirilmesi ve bir takım ortaya çıkarılması noktasında çalışmalar yapıldı. Şimdi de bunun meyvelerini alma zamanı. Kendimize yeni bir sayfa açtık ve güzel bir sinerji yakaladık" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap