SON DAKİKA



Haber > Spor > Yolun sonu Süper Lig

Yolun sonu Süper Lig

04 Aralık 2013 Çarşamba - 09:12




Teknik direktör Sözeri, "Liderliği kaptırdığımıza üzülmüyoruz. Şu anda liderlik ya da ikincilik önemli değil, önemli olan sezon sonu burada olabilmek"





Son üç maçında 7 puan kaybederek liderlik koltuğunu Ankaraspor’a kaptıran Orduspor’da teknik direktör Erkan Sözeri, hedeflerine aynı kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Sözeri, “Ligde yukarıyı korumak çok zor. Üst sıralarda olduğunuz zaman diğer takımlar size karşı daha çok motive olabiliyor. Hedefimiz aynı puanda olduğumuz diğer takımlarla sonuna kadar yarışa devam etmek” diye konuştu. Sözeri, “Önceliğimiz bulunduğumuz konumu korumak. Asıl sezon sonuna bakılması gerektiğini düşünüyorum. Şu andaki liderlik ya da ikincilik önemli değil, önemli olan sezon sonu buralarda olabilmek. Bizim asıl hedefimiz budur. Başka bir şey düşünmek istemiyoruz. Ligde uzun bir süre liderdik. Şu anda da bu liderliği kaptırdığımıza kesinlikle üzülmüyoruz. Biz son dört maçımızı en iyi şekilde oynayıp, devre arasına en iyi yerde girmek istiyoruz” dedi. Lig'de sezon sonuna kadar 8-9 takımın yarışın içerisinde olmasını beklediğini de anlatan Sözeri, "Üst üste kaybettiğimiz puanlarla avantajımızı kaybettiğimiz bir gerçek ama şu bilinmeli ki biz hiçbir maça lider havasında çıkmıyorduk. Her maça aynı motivasyon ile çıkıyorduk. Ama özellikle son üç haftada yediğimiz talihsiz goller oldu. Oyun anlamında kesinlikle sıkıntımız yok” şeklinde konuştu. Sözeri, “Sadece sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Böylelikle kredimizi de tüketmiş olduk. Sıfırdan başladığımız ligde nasıl buralara geldiysek, oyuncularımız tekrar o çıkışı yakalayacak. Yarışta tabii ki inişli çıkışlı grafikler olacak. Biz geride kalan bu üç hafta içerisinde oyunumuzun karşılığını almış olsaydık, bugün daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ben ligin sonuna kadar 8-9 takımın bu yarışın içerisinde olacağını düşünüyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap