SON DAKİKA



Haber > Spor > Zlatan Trabzon'a geliyor!

Zlatan Trabzon'a geliyor!

17 Şubat 2015 Salı - 10:17




Zlatan İbrahimovic, yakın arkadaşı Erkan Zengin’i ziyaret etmek için Trabzon’a gelecek. Av merakı da olan İbra’nın, bu konuyla ilgili bilgiler aldığı





Trabzonspor’un, F.Bahçe’nin elinden kaptığı Erkan Zengin, en yakın arkadaşı Zlatan İbrahimovic’i Trabzon’a getiriyor. İsveç Milli Takımı’ndan yakın arkadaş olan ikilinin hemen hemen her gün görüştüğü ve İbra’nın Erkan’dan Trabzon hakkında bilgiler aldığı kaydedildi. Av merakı da bulunan PSG’li oyuncunun Trabzon’da hangi hayvanların avının yapıldığını sorduğu öğrenildi. Bu konuyla ilgili fazla bilgisi olmayan Erkan’ın, kulüp personelinden bilgi alıp dünyaca ünlü golcüye ilettiği ortaya çıktı.

TARİHİ BELLİ DEĞİL

İzinli günlerinde özel uçağıyla farklı ülkelere giderek av yapan İbrahimovic’in hem yakın arkadaşını görmek hem de av yapmak için önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelmesinin netleştiği kaydedildi. Kesin tarihin belli olmadığı Erkan Zengin ve İbra’nın yapacağı program dahilinde ziyaretin gerçekleşeceği öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap