SON DAKİKA
SON DAKİKA


Geçmiş olsun Türkiyem
10.02.2023

Türkiye arka arkaya tarihi depremler yaşadı. Ama tarihi bir dayanışmayı da yaşadı. Tüm ülke deprem bölgesine yardım yapmak için seferber oldu. Olayın en sıcak anında Trabzonspor kulübünün refleksi de çok takdir edilesi bir davranıştı. TS Club depolarında bulunan; çocuk, kadın ve erkek mont, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk, atkı ve battaniye gibi ürünlere ek olarak uyku tulumu ve su gibi yaşam malzemelerini 2 tıra doldurarak afet bölgesine gönderen kulübümüzle gurur duyduk.

Tüm kulüplerimize de örnek teşkil etti bordo-mavili takımın bu tutumu. Yıllar önce Trabzonspor resmi dergisi için bir yazı kaleme almış ve yazının başlığını ‘Bir kulüpten daha fazlası’ koymuştum. Benim için Trabzonspor bu topraklarda bir kulüpten daha fazlası olabilecek tek kulüptü çünkü. Trabzonspor’un mayasında, kuruluşunda, mazisinde, tarihinde bir kulüpten fazlası olmak vardı. İşte bu ilk anda gösterilen refleks bir kulüpten daha fazlası olan takım refleksiydi.

Trabzonspor şimdi daha da fazlasını yapmalı. Bir yolunu bulup depremden etkilenen şehirlerin takımlarıyla yardım maçı organize etmeli. Hatta mümkünse dünyaca ünlü kulüplerden biriyle de yine o bölge için bir yardım maçı oynamalı.

ALLAH RAZI OLSUN HALUK LEVENT

Tam da sözün burasında başlı başı- na bir yazı yazmamız gereken birinden bahsetmeden geçemeyeceğim. Yıllardır tüm doğal afetlerde, toplumsal problemlerde en önde gördüğümüz birinden yani Haluk Levent’ten. Ahbap hareke- tini kuran bu güzel insan afet bölgesine en hızlı ulaşanlardan oldu. Tüm Türkiye ona inandı, ona güvendi. Onun gösterdiği hesap numaralarına milyonlarca lira gönderdi. Yine onun iletişime geçtiği birçok şirket milyonlar- ca lira değerinde yardımda bulundu. Al- lah razı olsun Haluk Levent’ten...

Deprem başta 10 ilimizde ama tüm ülkemizde büyük acılar yaşattı. Ama aynı zamanda 81 ilimizi, yurt dışındaki vatandaşlarımızı bir tutkal gibi birbirine de bağladı. Tüm insanlarımız tüm farklılıklarına rağmen elinden geldiğince oradaki insanlar için seferber oldu. Dünyada böylesine büyük bir yardım halkası oluşturabilecek başka bir ülke olacağını zannetmiyorum. Geçmiş ol- sun Türkiyem. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap