SON DAKİKA



Haber > Dünya > Günde 20 kutu enerji içeceği bu hale getirdi

Günde 20 kutu enerji içeceği bu hale getirdi

05 Haziran 2016 Pazar - 13:34




26 yaşındaki bir kadın 4 yıl boyunca günde 20 kutu enerji içeceği içince şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldı, doktorlar alkolik olduğunu zannetti.





4 yıl boyunca günde 20 kutu enerji içeceği içen Mary Allwood isimli kadın, 44 bedenden 52 bedene çıktı. Daily Mail'de yayınlanan habere göre, 26 yaşındaki kadın şiddetli ağrıyla hastaneye gittiğinde karaciğerinin çok ciddi hasar gördüğü ortaya çıktı.

Doktorlar, emarda karaciğeri olması gerekenin 2 katı büyüklüğünde görünen kadının alkolik olduğunu düşündü. Mary, alkole karşı olduğunu ancak enerji içeceği bağımlısı olduğunu söyleyince durum ortaya çıktı. İçeceklerdeki yüksek şeker oranı, karaciğer yağlanmasına neden olabiliyor.

Mary, ayda 2,300 pounddan fazla harcadığı enerji içeceklerini evde zulalıyordu. Genç kadın durumunu "İlk başlarda enerji veriyordu ancak zamanla hiç bir etkisi olmamaya başladı. Sadece istiyordum, ihtiyacım vardı. Verdiği zarar umrumda bile değildi. Eğer evde yoksa markete gidip iki tane alıyordum. İlkini üç yudumda bitiriyor, ikincisini yavaş yavaş içiyordum." sözleriyle açıkladı.

Günde 20 kutu enerji içeceği bu hale getirdi

3 yaşında bir kızı olan Mary, karaciğerindeki problemden sonra enerji içeceği alışkanlığını suyla değiştirdi. İlk bir ay oldukça sancılı geçmesine rağmen genç kadın sonunda iyileşme gösterdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap