SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Böldürtmeyeceğiz!

Böldürtmeyeceğiz!

22 Ağustos 2015 Cumartesi - 09:55




Trabzon’da teröre öfke sesleri yükseldi. "Bu vatan için seve seve ölürüz" diye haykıran Gülbaharhatun Mahallesi sakinleri, terör örgütü PKK ve destekç





Gülbaharhatun Mahallesi sakinleri, bölücü terör örgütü PKK ve destekçilerine lanet okurken, şehit olan polis ve askerleri andı. Son dönemlerde kalleş pusular ile artan terör eylemlerinde birçok vatan evladının şehit gitmesi yürekleri dağlıyor. PKK ve destekçilerine lanet okuyan 30’a yakın grup, "Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü. Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim güzümle bakmayanların mezarını kazacağım" yazılı pankartın önünde toplanarak tekbir getirdi. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan atan grup daha sonra istiklal Marşı’nı okudu.

CANIMIZI SEVE SEVE VERİRİZ

Grup adına konuşan İbrahim Bayram, PKK destekçilerine öfke kustu. Bayram, "Yurdumuzda hain PKK tarafından kalleşçe şehit edilen şehitlerimizin ailelerine Allah sabırlık versin diyor, kahpe PKK ve yandaşlarına ve destekçilerini lanetle kınıyor ve Allah belaların versin diyoruz. Bu bayrak bu vatan için hepimiz seve seve can vermeye hazırız. Kahrolsun PKK, kahrolsun teröre destek verenler, şehitler ölmez vatan bölünmez" diye haykırdı.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap