SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

10 Mayıs 2017 Çarşamba - 10:00




Trabzonlu gemi personeli Atilla Bülent Cüre, çalıştığı gemide hastalandı. Ailesinin iddiasına göre Cüre, ihmaller nedeniyle hayatını kaybetti.





Trabzon’un Şalpazarı ilçesi nüfusuna kayıtlı 39 yaşındaki gemi çalışanı Atilla Bülent Cüre, çalıştığı gemide hastalanması sonucunda hayatını kaybetti. Atilla Bülent Cüre’nin ailesi oğullarının ölümünün üzerinden 7 ay geçmiş olmasına rağmen çalıştığı şirketin herhangi bir açıklama yapmadığını ve kasıtlı olarak oğullarının ölümüne neden olduklarını söyledi.

TABUTU GELDİ

Baba Levent Cüre oğlunun ölüm hikayesini şu sözlerle aktardı: “Oğlum Endonezya’dan Hindistan Yeni Delhi’ye kömür getiren bir gemide çalışıyordu. Bir gün kömür yükledikleri sırada yağan aşırı yağmur nedeniyle personelden birkaç kişi hastalandı. Oğlum gün geçtikçe daha da kötüleşti ve 10 gün boyunca hastaneye gönderilmedi. Kaptanlarıyla iletişim kurduğumuzda onları aramamamız için bizim numaralarımızı engellediler. Oğlumu hastaneye göndermedikleri gibi bizi de bilgilendirmediler. Tam sağlıklı giden oğlumun haç işaretli tabutu geldi. Ölüme terk ettiler oğlumu”

Haber: Şükran ATALAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap