SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mahalle mahalle tacir avı!

Mahalle mahalle tacir avı!

17 Ekim 2015 Cumartesi - 09:09




Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri mahalle mahalle uyuşturucu avına çıktı. Operasyonda 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri okullarda d





19-25 YAŞ ARASI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Trabzon’daki 5 mahalleye düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Trabzon’un Kalkınma, Konaklar, İskenderpaşa, Ayasofya ve Beşirli mahallelerinde düzenlenen operasyonda yakalanan uyuşturucu tacirlerinin yaşları 19 ve 25 arasında değişiyor.

ÇOCUKLARA DİKKAT EDİN

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’ın verdiği talimatlar doğrultusunda okul önlerinde ve çevresinde denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri, velilere çocuklarının şüpheli durumlarını mutlaka yetkililere bildirmelerini istedi. Polisler, "Erkenden yapılan ihbarlar gelecekte büyük hayatlar kurtarır. Hiç kimse çocuklarına bu ihbarlardan zarar geleceğini düşünmesin" uyarısında bulundu. 

Okullar polisle daha güvenli

Özellikle lise ve üniversite önlerinde tacirlere göz açtırmayan polis ekiplerinin öğrencilerin daha güvenli ortamlarda eğitim görmeleri için okul yönetimiyle de irtibata geçtikleri, her okulda  bir polisin görevlendirildiği öğrenildi. Şüpheli veya olumsuz durumlarda okullarda görev alan polisler hemen duruma müdahale ederek olası bir tehlikenin önüne geçmeyi hedefliyor. 

Kemal BEKTAŞ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap