SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Paran yoksa ülkeyi terk et

Paran yoksa ülkeyi terk et

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 10:09




Trabzonlu aileye Almanya’da gelir şoku.





Aile birleşimi yoluyla sekiz yıl önce Trabzon’dan Almanya’ya giden Hülya Can’ın, “Geliri yeterli değil” denilerek ikamet izni uzatılmadı. Can, polis tarafından evinden alınıp sınır dışı edildi.

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

Almanya’nın Duisburg kentinde yaşayan üç çocuk annesi Trabzonlu Hülya Can yaşadıkları evden alınarak sınır dışı edildi ve Türkiye’ye gönderildi. Hülya Can’ın beklenmedik bir anda sınır dışı edilmesinin şokunu üzerinden atamayan eşi İbrahim Can, istenilen tüm belgeleri vermelerine rağmen haksız ve ağır bir uygulamayla karşılaştıkları iddiasında bulundu.

PSİKOLOJİMİZ BOZULDU

Eşinin apar, topar sabaha karşı evden alınarak havaalanına götürülmesini anlamakta zorlandığını belirten İbrahim Can, “Beklemediğimiz bir anda 20’nin üzerinde polis ve görevli gelerek sabah 06.00 sıralarında eşimi yatak odamızdan alıp havaalanına götüreceklerini söylediler. Hala şoktayım, ailecek psikolojimiz bozuldu” dedi.


POLİS KABA DAVRANDI

Polislerin kendisine de kaba davrandığını belirten İbrahim Can, “Eşimi yalnız bırakmak istemedim, sert bir şekilde ‘Hayır’ dediler ve almadılar beni. İlk saatlerde eşime ulaşamadım. Oğlumla havaalanına gittik, görüşemedik. Eşimden saatler sonra İstanbul’a indikten sonra haber alabildim” ifadelerin kullandı.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap