SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Belgeli torpil

Belgeli torpil

28 Ekim 2018 Pazar - 13:08




Trabzon’da KPSS sınavına girerek 76,687 puan alan Süleyman Durmuş, Gümüşhane KYK İl Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olmak için İŞKUR üzerinden müraca





 Müracaat edenler arasında en yüksek puanı alan Durmuş listede 13. sıraya yazılarak işe alınmadı 

Trabzon’un Sürmene İlçesinde yaşayan Süleyman Durmuş, KPSS sınavına girerek 76,687 puan aldı. Yıllardır kamu görevinde çalışma hayali kuran Durmuş, Gümüşhane Üniversitesi’nin açmış olduğu güvenlikçi sınavına İŞKUR üzerinden müracaatta bulundu. Burada da yapılan sınavlarda birinci çıkan Durmuş listelerin açıklanmasıyla büyük bir şok yaşadı. Çünkü Durmuş hem KPSS’de hem de üniversitede düzenlenen sınavda birinci çıkmasına rağmen 13. sıraya yazıldı.

Yaşadığı haksızlığa isyan eden Durmuş, “Sınavlardan birinci çıktım ama şunu gördüm, sözlü sınavda ne adalet var ne de liyakat. Benim hakkımı gasp ettiler. Burada sadece Gümüşhane’den başvuran ve puanı düşük olanları üst sıralara yazdılar. Başıma gelen bu olaydan sonra kuruluşundan itibaren her anlamda yanında olduğumuz AK Parti’yi sorgulamaya başladım. Bu olay beni ve ailemi derinden sarsmıştır. Ailem neden elendiğimi soruyor ve ben buna bir türlü cevap veremiyorum” şeklinde konuştu. Durmuş, ayrıca yaşadığı haksızlığı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne de yazdığı dilekçe ile bildirdi. Durmuş dilekçesinde, “28 Şubat mağdurlarından biri olarak gördüm ki o dönemdekilerin yapamadığından çok daha fazlasını kendi partim bana yapmıştır. Şimdi soruyorum benim suçum Trabzonlu olmak mıydı?” ifadelerine yer verdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap