SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP'li Oyman'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Mesajı!

CHP'li Oyman'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Mesajı!

31 Ağustos 2022 Çarşamba - 17:19




Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.





Oyman'ın paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı; 26 Ağustos 1922 günü sabaha karşı başlayan Büyük Taarruz, Anadolu topraklarına güneş gibi doğan Cumhuriyet yolunda bir milletin uyanışıdır. 30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam temeli, yüce Türk milletinin tüm dünyaya örnek olan unutulmayacak zaferidir.

Büyük bir cesaretle savunulan, gelecek kuşaklara yani bizlere, çocuklarımıza ve torunlarımıza emanet bırakılan bu topraklar üzerinde ilimi, bilimi, dini özgürce öğrenme ve yaşama kıymetinin farkında, üzerimizdeki sorumluluğun da bilinciyle şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için öğreniyor, çalışıyor ve değerlerimizi yeni nesillere aktarıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken aydınlık yoldan vazgeçmeden hep birlikte güzel yarınlara yürüyoruz.

İçimizdeki tüm vatani duyguları besleyen, bizlere en umutsuz anlarda dahi yükselip vazgeçilmeyecek değerler için ilham kaynağı olan Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan toprakları için canlarını feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimize saygılarımızı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Samsun’a ilk adımla başlayarak cephelerde destan yaratan kurtuluş mücadelemizdeki aynı ruh, aynı inanç ve en güçlü bağımsızlık duygularımızla memleketin dört bir yanına selam olsun! Bugün zafere inananların günüdür; 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. " dedi.
 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap