SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eğitim-Sen’den Bener Cordan Ortaokulunda Atatürk fotoğraflarının sökülmesine tepki: O fotoğrafları yerine asın!..

Eğitim-Sen’den Bener Cordan Ortaokulunda Atatürk fotoğraflarının sökülmesine tepki: O fotoğrafları yerine asın!..

28 Ekim 2022 Cuma - 07:04




Başkan Nur “Atatürk fotoğraflarının Bener Cordan Ortaokulunun kapılarından indirilmesini kabul etmemiz mümkün değil.Sayın Valiye çağrımızdır gerekeni yapın ” dedi.





KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL…

Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Engin Nur, Bener Cordan Ortaokulunda kapılara asılan Atatürk fotoğraflarının kapıdan söküldüğünü iddia etti. Nur “Atatürk fotoğrafları birdenbire rahatsızlık objesi yapılarak sınıf kapılarından sökülüp atılmıştır. Cumhuriyetin bir eğitim kurumunda bunu kabul etmemiz mümkün değildir. O fotoğrafları yerine asın” dedi.

TRABZON VALİSİNE ÇAĞRI

Trabzon Valiliği'ne çağrıda bulunan  Nur “Bu tablo karşısında makamlarınızca gerekli yasal soruşturmalar başlatılmış mıdır ya da başlatılacak mıdır? Böyle bir anlayışın bir eğitim kurumunun yönetiminde bulunmaya devam etmesi, bu türden tutum ve tasarrufların idarece teşvik edilip desteklenerek onaylandığı sonucuna yol açar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap