SON DAKİKA



Haber > Trabzon > MAHKEME TANIMIYORLAR

MAHKEME TANIMIYORLAR

09 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:15




Cevdet Doğan’ın işlettiği tesiste kalorifer sisteminden doğan kriz mahkemeye taşındı. Yargı kararına rağmen sistemin kiradan düşülmesini istemeyen bel





TAHLİYE EDİLECEK

■ Trabzon’un Akçaabat ilçesi Hıdırnebi Yaylası’nda bulunan, 2004 yılında kiralanan ve 20 yıllık sözleşmesi olan yayla kent otel tahliye kriziyle karşı karşıya. Trabzon’da doktorluk yapan ve 14 yıl önce Özel İdare’den ihale ile Hıdırnebi Yayla Kent’i 20 yıllığına kiralayan Cevdet Doğan otele kalorifer sistemi yaptırarak bunun kiradan düşülmesini istedi.

KRİZ YAŞANIYOR

■ 2008 yılında karşılıklı mutabakatla otele kalorifer sistemi döşeyen Doğan, tesisin Büyükşehir Belediyesine geçmesiyle büyük kriz yaşadı. Belediyenin harcanan parayı kiradan düşmediğini söyleyen Doğan, “Benden kira parası istiyorlar. Konuyu mahkemeye taşıdım. Mahkeme lehime karar verdi ancak belediye bu kararı tanımıyor ve ekmek teknemizi yıkmak istiyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap