SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir Belediyesi O Geleneği Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi O Geleneği Sürdürüyor

19 Temmuz 2024 Cuma - 15:44




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.





Muharrem Ayı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda aşure dağıtımı etkinliği düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim’in katıldığı ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte 3 bin 500 kişiye aşure ikram edildi. Geleneksel lezzetin paylaşılmasıyla toplumsal dayanışmanın pekiştiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, “Muharrem ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Burada, aşure ikramımızla bu güzel duyguları pekiştiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Böyle anlamlı etkinlikler toplumsal bağlarımızı güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyemiz, halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların mutluluğunu paylaşmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşure ikramı için belediye yetkililerine teşekkür etti.



HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap