SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Aktürk veda etti "Hakkınızı helal edin"

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Aktürk veda etti "Hakkınızı helal edin"

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:53




Ortahisar Kaymakamlığı tarafından ‘Muhtarlar Toplantısı’ düzenledi.





Ortahisar Kaymakamlığı tarafından ‘Muhtarlar Toplantısı’ düzenledi.

Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul, Ortahisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Eyüboğlu ile Ortahisar muhtarları katıldı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Ve Trabzon muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk burada yaptığı konuşmada Trabzon’un en mutsuz üçüncü şehir olduğunu söyledi. Aktürk ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak Trabzon Muhtarlar Federasyonu seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Aktürk konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

31 Mart’ta seçmenimiz bizlere onlara hizmet etmemiz için yetki verdi. Muhtarlara verilen oyların rengi mezhebi meşrebi belli olmayan insanların oy topluluğuyla seçildik. 33 muhtarımız değişti. Biz mahallelerimizdeki herkesi kucaklayarak hizmet etmek zorundayız.


YENİ MUHTAR YASASI

Yeni muhtar yasası çalışmaları yapıldı. Cumhurbaşkanımız 28 Aralık'ta talimatını verdi. İnşallah meclise gelir, yasalaşır Biz bu şekilde yola çıktık. Millet gücüyle millete hizmet edeceğiz. Devlet gücüyle de siyaset ile devleti ayrıştıracağız. Aynı kefeye koymayacağız. Biz baki olanın yanında duracağız. Baki olan devlettir. Bizler icra makamıyız. İnşallah milletimize daha iyi hizmet etmek için fırsatlar yakarız. Aynı düşünmeye biliriz. Ama birbirimize saygı duymak zorundayız. Bize oy veren vermeyen herkesin bize saygı duymasını istiyorsak bu milletin seçtiklerine de saygı duymak zorundayız.

“TRABZON EN MUTSUZ 3. ŞEHİR”

Muhtar milletin birinci derecede temsilcisidir. Türkiye’nin 3. Mutsuz şehriyiz. Mutlu olmamız için bir neden yok. Trabzon’un mutlu olması için hepimizin elimizi değil bedenimizi taşı altına koymak zorundayız. Aynı düşünmeyebiliriz. Bu şehri ayağa kaldırmak zorundayız.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”


Haziran’ın 7’sinde Trabzon Muhtarlar Federasyonunun genel kurulu vardır. Bütün protokol davet edilecektir. Almış olduğum kararı da söyleyeyim, her arkadaşımız federasyon başkanlığına aday olabilir. Benim federasyon başkanı olarak son konuşmamdır. Hakkınızı helal edin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap