SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Santa Harabelerine giden yol yenilendi!

Trabzon'da Santa Harabelerine giden yol yenilendi!

11 Temmuz 2024 Perşembe - 10:00




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bölgemizin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Santa Harabeleri’ne giden yolda asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in konforlu ulaşım ve turizm hassasiyeti doğrultusunda şehrin genelinde önemli hizmetler hayata geçiyor.

Bu kapsamda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, turizm açısından büyük öneme sahip olan Santa Harabeleri'ne ulaşım sağlayan yolun ihtiyaçlı bölümlerinde asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Arsin ilçesi Yanbolu Vadisi’nden turizm destinasyonuna kadar uzanan yolun yenilenen bölümlerinde Büyükşehir Belediyesi, yol çizim çalışması yaparak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.

Trabzon'da Santa Harabelerine giden yol yenilendi!

ULAŞIMDA KONFOR ARTTI

Başkan Genç, Trabzon'un eşsiz güzelliklerini daha da erişilebilir hale getirmek istediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Santa Harabeleri'ne ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek adına önemli bir adım attık. Bu güzergahta ekiplerimiz asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Yenilenen bölgelerde yol çizim çalışmaları yapılarak sürücülerimizin daha güvenli seyahat etmeleri amaçlandı. Trabzon'u ziyaret eden misafirlerimizin ve şehrimizin değerli vatandaşlarının konforunu artırmak, turizm potansiyelimizi en üst seviyede kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye verdiği katkılardan dolayı memnuniyetini dile getiren Dumanlı Köyü Muhtar Azası Kenan Polat, “Bu yolda ulaşım çok kötüydü, toz toprak oluyordu. Asfaltlama çalışmasının ardından büyük bir konfora ulaştık. Turizme giden bu yol, yaz mevsiminde çok aktif oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e yapılan asfalt çalışması ve verdiği hizmetlerden dolayı mahallemiz adına teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.


Trabzon'da Santa Harabelerine giden yol yenilendi!

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap