SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yeter artık..!

Yeter artık..!

14 Ekim 2016 Cuma - 10:30




Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karakaş mevkii İncesu Mahallesi’nde 2 milyon tonluk lojistik merkez yapan iş adamı Şeref Bektaşoğlu, kendisini şikayet ede





Karadeniz Bölgesinin stratejik bölgesinde yatırım yapmak için kolları sıvayan iş adamı Şeref Bektaşoğlu, hakkında yapılan şikayeti görünce isyan etti. Ortahisar ilçesi Karakaş mevkii İncesu Mahallesi’nde 2 milyon tonluk Lojistik Merkez yapan Bektaşoğlu, inşaat alanı için yapılması planlanan patlatmalarla ilgili tüm izin belgelerini aldı. Dolaylı olarak 500 kişinin istihdam edileceği merkezin inşaatı için jandarmakontrolünde patlatma yaptıran Bektaşoğlu’nu bu kez Ümit Y. adında bir vatandaş valiliğe şikayet etti.

Trabzon Valiliği ise şikayeti değerlendirerek, gerekli incelemenin yapılması talimatını verdi. Yapılan incelemeler doğrultusunda patlatmanın uygun olduğu belirtildi. Yasal olmayan hiçbir işin içinde olmayacağını belirten Bektaşoğlu, “Bizi yaptığımız yatırıma pişman etmesinler. İzmir’den bize yapılan teklifle Aliağa’da 170 dönüm arazi verdiler. Bizler o tarafta bu merkezi yapabilirdik ancak kendi doğduğumuz memleketimiz varken, neden başka yerlere gidelim? Bizler kendi memleketimize yatırım yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda gerek siyasiler gerek bürokratlar bize yardımcı olmak zorundalar. Ben şikayet edildiğimden dolayı rahatsız değilim, sadece bu kişilerin yatırımcıları buradan kaçırmaya yönelik çabalarından şikayetçiyim” diyerek, yetkililerin de yatırımcılara kolaylık sağlamasını istedi.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap