SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aliye’nin dönüşü

Aliye’nin dönüşü

24 Kasım 2013 Pazar - 18:38




Başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış paylaştıkları yeni dizisi “İnadına Yaşamak” Perşembe günü seyirci ile buluşuyor.





Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizinin hikayesi şöyle: Zeynep (Sanem Çelik) ve Ali (Murat Ünalmış), birbirini tanımayan iki yabancıdır. Her ikisi de geçmişte yaşadığı acı olaylar sonucu boşanmış, kendilerine yeni ve yalnız birer hayat kurmuştur. Yıllar sonra geçmişlerinden gelen bir emanet, kaderlerini birleştirirken, onları hayatlarının en zor seçimiyle karşı karşıya bırakır. Emanetin adı Çınar’dır. Korunmaya muhtaç dünyalar tatlısı bir erkek çocuğudur. Çınar, Ali ve Zeynep’in altı yıl önce boşandıkları eski eşleri Rıdvan ve Asiye’nin çocuğudur. Rıdvan ve Asiye, bulaştıkları beladan kurtulana kadar güvende olması için Çınar’ı, Zeynep ve Ali’ye emanet etmek zorunda kalır. Ünlü oyuncu Sanem Çelik 2004-2006 yılları arasında rol aldığı Aliye dizisi ile oyunculuğunda zirve yapmıştı. Çelik şimdi de bu yeni proje ile izleyicinin karşısına geçecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap