SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pankreas kanseri ile mücadele ediyor

Pankreas kanseri ile mücadele ediyor

23 Temmuz 2024 Salı - 09:22




Son dönemde kanser hastalığı ile savaşan Tanyeli, önceki akşam yakın dostları ve eşi İlker Sünnili ile birlikte birlikte Beyoğlu'ndaki bir otelde evliliğinin 11'inci yılını kutladı. Eşi İlker Sünnili'nin bu süreçte hep yanında olduğundan bahseden Tanyeli, samimi açıklamalarda bulundu.





Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisi devam eden Tanyeli, önceki akşam yakın dostları ve eşi İlker Sünnili ile birlikte birlikte Beyoğlu'ndaki Impera Otel'de evliliğinin 11'inci yılını kutladı.

"ESKİ EŞİNİ DE KANSERDEN KAYBETTİ"

Hastalık sürecinde hep birlikte olduğu ve asla kendisini yalnız bırakmadığı eşi İlker Sünnili'den bahseden Tanyeli, "Bizim için çok güzel bir gün. Çok zorlu bir mücadeleden geçiyoruz 1.5 yıldır. Ben ona 2 veya 3 kere de git dedim. Çünkü bu süreçte süreci yaşayan için çok zor. Hayatımda ilk defa kendimi düşünür oldum, çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreci yaşayan kadar yaşayanın yanında olmak da çok ama çok ağır bir süreç. Katlanmak çok zor çünkü, fiziksel olarak değişiyoruz ve bazen ruh hali olarak değişiklikler yaşıyoruz. Bu süreçte bir kaç kez eşime dedim ki git kendine bak, kendi hayatını kur. Ben kendime katlanamıyorum başkasının bana katlanması daha zor. Ama gitmedi, o eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam bu süreci benimle de yaşıyor ama yine de bırakmadı beni. Gitmedi bir yere. Onun için çok zor. Ama ben güçlüyüm, Allah'ın izniyle atlatacağım." dedi.

"EN ÖNEMLİ ŞEY SABIR"

Eşi ise Tanyeli'nin bu cümleleri karşısında, "Harika zamanlarımız oldu 11 yılda. Zor zamanlarımız oldu, harika zamanlarımız oldu. Koşturduğumuz anlar oldu ama bir şekilde hayat devam ediyor. Şu anki hayatımız Allah'a şükür güzel ama çok daha güzel olacak. Zor bir süreç atlatıyoruz bu günler de geçecek. En önemli şey sabır, sabırlı olmak zorundasınız. Korkular ister istemez oluyor ama Rabbim yol gösteriyor. Hastanede hiç tanımadığımız insanlar geldiler şifa için kendi yöntemlerini uyguladılar, okumaya gelenler oldu hiç tanımadıklarımız geldiler. Ben yurt dışından Tanyeli için geldim diyenler oldu. Okunmuş sular geldi bir çok şey geldi. Biz birbirimize karşı gerçek sevgiyi bulmuş insanlarız. Ben kendi karakterime göre ve kendi adıma göre yapmam gereken neyse onu yapıyorum." diyerek eşi Tanyeli'yi duygulandırdı.


Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap