SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayatımda yaptığım en doğru hareket!

Hayatımda yaptığım en doğru hareket!

23 Temmuz 2024 Salı - 12:53




Geçtiğimiz sene yayınlanan MasterChef All Star’da şampiyon olan Esra Tokelli, "MasterChef'e iyi ki katıldım" dedi ve yarışma sürecinde özel hayatından bahsetmediğini belirtti.





Esra Tokelli, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. MasterChef'in All Star sezonunu şampiyonlukla tamamlayan yarışmacı, tarzıyla ilgili yorumlara değindi.

'KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ' 

"Ben hiçbir zaman 'Çok iyi türban takıyorum. İslamiyeti çok iyi yaşıyorum' demedim. O, Allah ile benim aramda. Kimseyi ilgilendirmez!"




'HAYAT HİKAYEMLE GÜNDEME GELMEK İSTEMEDİM' 

Sadece annesinin vefatından kısa bir süre söz ettiğini dile getiren Tokelli, "İki yıl önce annemi kaybettim ama onun dışında tamamen yemeklerimle gündeme gelmek istedim. Hayatımda yaptığım en doğru hareket MasterChef'e katılmak oldu" şeklinde konuştu.




'MEHMET ŞEF SERT KARAKTERLİ' 

Fenomen yarışmanın jüri üyeleri hakkında yöneltilen soruyu cevaplayan Esra Tokelli, "Danilo Şef eğlence için yaşıyor, stüdyoda patenle gezip herkese neşe veren kişi. Mehmet Şef disiplinli ve sert karakterli. Somer Şef ise babacan ve herkese abilik yapan kişi" ifadelerini kullandı.

POSTA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap