SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevgilisiyle birlikte apar topar hastaneye gitti

Sevgilisiyle birlikte apar topar hastaneye gitti

23 Temmuz 2024 Salı - 09:21




Şimdilerde Hakan Kurtaş ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen Birce Akalay, önceki gece sevgilisiyle birlikte hastaneye gitti. Yer aldığı projede çekimler esnasında düşen Akalay, hastane çıkışı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.





Murat Ünalmış (2011–2012) ve Sarp Levendoğlu'yla (2014–2017) evlenip boşanan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz ay 40'ıncı yaşını kutlayan Akalay, ilişkisiyle ilgili "Mutluluk paylaştıkça çok güzel bir şey. Huzurlu olmak... Her şey çok keyifli" şeklinde konuşmuştu.

SEVGİLİSİYLE HASTANEYE GİTTİ

Birce Akalay'ın, önceki gece sevgilisiyle Hakan Kurtaş ile evinde birlikteyken acilen hastaneye gittiği ortaya çıktı. Yer aldığı projede çekimler esnasında düşen ünlü ismin göğsünü zedelediği öğrenildi.

Ağrı yaşayan oyuncu, gece sevgilisi Hakan Kurtaş ile soluğu Maslak'ta bulunan özel bir hastanede aldı.


"ÖNEMLİ BİR DURUM YOK"

Yapılan tetkikler sonucunda riskli bir durum olmadığını tespit ettiren oyuncu, ardından doktorun kendisine yazdığı ilaçları almak için hastaneden ayrıldı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap