SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bankacılık bu olmasa gerek!

Bankacılık bu olmasa gerek!

25 Haziran 2015 Perşembe - 09:49








Yapı Kredi Bankası Trabzon Şubesi’nden vatandaşlarımız zaman zaman şikayetlerini dile getiriyordu. Biz de buna birebir şahit olduk. Son dönemde bankadan benim gibi bankamatik hesabı açtıranlar, şifrelerini bir türlü alamamaktan şikayet ediyor. Bir haftada çıkarılması gereken bankamatik kartım birkaç hafta geçtikten sonra bana ulaştırıldı. 

Banka görevlileri bankamatik kartını teslim ederken yapılması gerekenleri söylemediği gibi, şifre işlemelerinin de bir numara üzerinden yapılacağını ifade ediyorlar. Fakat söylenen numara arandığında cep telefonu numaramın sistemde kayıtlı olmadığı gerekçesiyle şifrenin verilemediğini söylüyorlar. Halbuki bankaya kayıt yaptırırken, kimlik bilgileriyle birlikte telefon, adres ve diğer bilgilerimizi de bizden istemişlerdi ve bunları hem elektronik olarak hem de yazılı olarak kayıt altına almışlardı. Bu konuda banka yetkililerinin müşterilerine karşı daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum. 

CHP TRABZON DURUM DEĞERLENDİRİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Teşkilatı oy kaybının nedenlerini masaya yatırdı. CHP Trabzon İl Başkanlığı'na getirilen  üzide Uzun'un ilk seçim sınavından alnının akıyla çıktığından söz edemeyiz. CHP Trabzon İl Teşkilatı'nın oy kaybının nedenleri üzerinde ciddi bir muhasebe yaptığı duyumları aldık. Milletvekili aday adaylarından tutun da adayların isimleri, yerleri ve sürdürülen seçim çalışmalarının da ayrıntılı bir analizden geçirildiğini biliyoruz. Hangi ilçelerde ne kadar oy alındı. Oy kaybı yaşanan ilçelerde bunun nedenleri, ilçe teşkilatlarının seçim performansı, tek tek değerlendirmeye alınıyor. 

CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu'nun tekrar aday gösterilmemesi ve aday belirleme sürecinde İl Teşkilatı'nın ön seçim dayatması bu sonuçlara tabi ki etki etti. Trabzon'da ‘Volkan Abi’ diye hitap edilen Volkan Canalioğlu'nun şehirde ciddi bir ağırlığının olduğunun göz ardı edilmesi, bu sonuçları ortaya çıkardı. Diğer yandan adaylardan Haluk Pekşen ve Ahmet Kaya dışında, göze batan çalışma yapan olmadı. İkinci sıra adayı Ali Türen Öztürk'ün de pek tanınmamasına rağmen kayda değer bir
çalışma yaptığını görmedik. Umarız doğru bir tahlille ortaya çıkan bu sonuçlardan dersler çıkarılır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap