SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bella Hadid'in kar pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı

Bella Hadid'in kar pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı

22 Aralık 2020 Salı - 14:00




Dünyaca ünlü model Bella Hadid, karın yağışını kutlamak için verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadid'in pozlarından ziyade giydiği pantolon dikkat çekti.





Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, yılın ilk karını hayli lüks ve pahalı tarzıyla kutladı.

Page Six'in haberine göre; 24 yaşındaki süper model dikkat çeken kıyafetleriyle kar üzerinde poz verdi. Ancak Hadid'in pozlarından çok giydiği pantolon göze çarptı.

Hadid, üzerinde sarı ve siyah renklerle "seks" kelimesinin işlendiği ünlü bir markanın özel koleksiyonuna ait beyaz pantolonu dikkat çekti.

Her bir ürünün tek örneğinin bulunduğu koleksiyondaki parçaların fiyatıysa dudak uçuklatıyor.

Koleksiyonda yer alan pantolonların fiyatı 15 bin dolar (yaklaşık 115 bin TL) civarında alıcı bulurken; Hadid'in giydiği deri ceket 10 bin dolara (yaklaşık 76 bin TL) satılıyor.



Ayrılık acısıyla sarsıldı


Öte yandan Bella Hadid, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla TT oldu.

Bir süre önce sevgilisi The Weeknd tarafından terk edilen Hadid, ayrılık acısıyla sarsıldığı anları takipçileriyle paylaşmış ve hayranları ünlü modele "Değmez" diyerek destek olmuştu.

Hadid son olarak ise bir araba arkası yazısını paylaşmıştı. 'Yallah' yazılamasını paylaşan Hadid not olarak ise "Yallaa..." yazınca Türk takipçilerinin ilgisini çekmiş ve Hadid gündem olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap