SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beyaz perdede yerli kapışma

Beyaz perdede yerli kapışma

02 Kasım 2014 Pazar - 11:13




Sinemada bu hafta gösterime giren 6 filmin 3’ü yerli yapım. Çağan Irmak, Kaan Müjdeci ve Adem Kılıç’ın yönetmen koltuğunda oturdukları yerli yapımlar





Gösterime giren filmlerden biri Unutursam Fısılda... Çağan Irmak’ın yönettiği ve Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah ile Mehmet Günsür’ün oynadığı film sürükleyici bir hikayeyi anlatıyor. Diğer bir yapım ise Sivas... Kaan Müjdeci’nin yönettiği ve Doğan İzci, Ozan Çelik, Muttalip Müjdeci, Hasan Özdemir, Ezgi Ergin, Furkan Uyar, Banu Fotocan ile Hasan Yazılıtaş’ın oynadığı Sivas filminde başroldeki Doğan İzci, Uçurtmayı Vurmasınlar’ın Barış’ını da andıran gözleriyle, yeni rolünün hakkını veriyor. Beyaz perdeyle muhteşem bir galayla buluşan diğer yapım ise Oflu Hoca’nın Şifresi. Adem Kılıç’ın yönettiği ve Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür ile Didem Balçın’ın oynadığı film Üçgen Yapımevi tarafından vizyona çıktı. Filmde, Oflu Hoca ile hiçbir özellik taşımayan ve güven vermeyen Müteahhit Ahmet’in inanılmaz başkanlık mücadelesi anlatılıyor. Vizyona giren yabancı filmler ise şöyle: New York’a Hoşgeldiniz, Arı Maya, Pompeii.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap