SON DAKİKA



Haber > Magazin > Boşanmak için 7 yıldır eşini arıyor

Boşanmak için 7 yıldır eşini arıyor

22 Mayıs 2016 Pazar - 15:53




16 yıl önce Dağıstan uyruklu Daguibat İzave ile evlenen Mehmet Avcu, 7 yıl önce kayıplara karışan eşini bulmak için binlerce kilometre yol kat etti.





Van’ın Erciş İlçesi’nden çalışmak için yıllar önce Muğla Fethiye’ye giden inşaat ustası Mehmet Avcu’nun hayatı, 2000 yılında Dağıstan uyruklu Daguibat İzave’yle tanışmasıyla tamamen değişti. Birbirlerine âşık olan çift evlendi. Bu mutluluk tam 9 yıl sürdü.

‘SEVEREK EVLENMİŞTİK’

Genç adam, 2009 yılında bir gün işten döndüğünde eşini evde bulamadı. Hiçbir not bırakmadan ortadan kaybolan Daguibat İzave’yi bulmak için jandarma ve polise başvuran Mehmet Avcu, sonuç alamadı. Avcu, Dağıstan’a gidip eşini bulmak için annesi ve abisiyle de görüştü. Buradan da eli boş dönmesine rağmen eşini aramayı sürdürdü. Şimdi 43 yaşında olan inşaat ustası eşini bulup mutlu günlere dönme umudunu kaybetti, ancak hâlâ resmen süren evliliği yeni bir hayat kurmasının önündeki en büyük engel.

İzave’nin ilk eşinden olan erkek çocuğunu da nüfusuna aldığını söyleyen Mehmet Avcu yaşadıklarını şöyle anlattı: “7 yıl önce eve geldiğimde onu bulamadım. Oysa severek evlenmiştik. Dağıstan’a gittim. Ailesine sordum, orada da bulamadım. Türkiye’den çıkış yapmadığına inanıyorum. Tek isteğim onu bulup boşanmak. Kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum...” (Habertürk)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap