SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cenazeye katılmadığı için eleştirilmişti!

Cenazeye katılmadığı için eleştirilmişti!

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:37




Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Sevilen oyuncunun annesinin cenazesine birçok ünlü isim katılım göstermişti. Gözler ise eski rol arkadaşı Ebru Şahin'i aramıştı. Şahin hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.





'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşmüştü.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Annesine veda etmek için cenaze namazına katılan ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamamıştı. Akınözü'nü bu acı gününde oyuncu dostları da yalnız bırakmamıştı.

Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı olan ve 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özlem Akınözü, bugün Vadistanbul Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

ROL ARKADAŞI GELMEDİ


Cenazede gözler Akın Akınözü ile birlikte 'Hercai' dizisinde başrolü paylaşan Ebru Şahin'i aradı. Şahin'in cenazeye katılmaması, baş sağlığı dilememesi ve bunun yerine hiç tanışıklığı olmayan Hande Erçel'in katılım sağlaması sosyal medyada gündem olmuştu. Şahin’in Instagram sayfasına “Hande Erçel bile hiç tanışmadığı Akın’ın yanındaydı. Sen neredeydin?” yorumları yapılmıştı.

GERÇEK ÇOK FARKLI ÇIKTI

Eleştirilerin odağı olan Ebru Şahin yoğun çekim programı yüzünden cenazeye katılamadı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Şahin, Akın Akınözü'nü telefonla arayarak başsağlığı diledi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap