SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Biricik'ten karnı burnunda poz

Burcu Biricik'ten karnı burnunda poz

10 Haziran 2024 Pazartesi - 09:27




Emre Yetkin ile 2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya sayfasından karnı burnunda bir pozunu paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı.





2016 yılında nikâh masasına oturan Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti, geçtiğimiz ocak ayında bebek müjdesi ile magazin gündemine gelmişti. İkilinin kız bebek beklediği ortaya çıkmıştı.

KIZININ ADINI AÇIKLADI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisindeki performansıyla göz dolduran ünlü isimin kızına vereceği isim, geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı.

35'inci doğum günü için yapılan pastasında 'Luna' yazdığı görülen Burcu Biricik, mumları üflemeden önce sevdiklerine duygusal bir konuşma yapmıştı. Ünlü isim kızının adını da böylelikle açıklamış olmuştu.

BEĞENİ YAĞDI


İlk kez anne olmak için gün sayan Burcu Biricik, son olarak 3.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.


Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap