SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çağatay Ulusoy'dan tsunami tedbiri

Çağatay Ulusoy'dan tsunami tedbiri

17 Ekim 2015 Cumartesi - 11:02




Üç aylığına ABD'nin doğal afetlerle ünlü kenti Los Angeles'a giden Çağatay Ulusoy, Türkiye'den ayrılmadan önce tsunami ve kasırgayı da kapsayan hayat





Üç aylığına ABD'nin doğal afetlerle ünlü kenti Los Angeles'a giden Çağatay Ulusoy, kendini garantiye aldı. Yakışıklı oyuncunun Türkiye'den ayrılmadan önce tsunami ve kasırgayı da kapsayan hayat sigortası yaptırdığı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy, ABD'ye gitti. Bu sezon dizi çekmeyen yakışıklı oyuncu, ABD'de hem dinlenip hem oyunculuk dersleri alıyor. Geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte New York'a inen Ulusoy, daha sonra tek başına Los Angeles'a geçti.ABD'de kalacağı 3 aylık sürede sağlığını ihmal etmeyen oyuncu, Türkiye'den ayrılmadan önce acenteye gidip kapsamlı bir hayat sigortası yaptırdı. Ulusoy'un sigortası tüm kazalar ve sağlık sorunlarının yanı sıra deprem, kasırga, tsunami gibi doğal afetleri de kapsıyor.Ulusoy'un Leyla Lydia Tuğutlu ile rol aldığı 'Delibal' filmi yakında vizyona girecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap