SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çok özel nağmeler

Çok özel nağmeler

16 Ağustos 2014 Cumartesi - 11:52




Açık Hava sahnesinde doyumsuz bir gece yaşatan sahnelerin ünlü yıldızı Sibel Can konserinde hayranlarının sosyal medya üzerinden talep ettiği özel şar





Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne alan Sibel Can Açıkhava sahnesini hıncahınç doldurup sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendireceği parçaları, dinleyicileriyle birlikte Officailsibelcan Instagram hesabı üzerinden belirleyen sanatçı seyircilere unutulmaz bir konser verdi. Bülent Ersoy ve Yıldırım Mayruk gibi pek çok ünlü ismin katıldığı konsere seyirciler de büyük ilgi gösterdi. Sibel Can'ın muhteşem sahne performansının yanı sıra, giydiği 4 ayrı kostüm de geceye damgasını vurdu. Konserin açılışını kırmızı şifon bir kostüm ile yapan sanatçı, seslendirdiği hareketli şarkılarda kısa süreli dans figürleri sergileyerek dinleyiciden büyük alkış aldı. İlk üç şarkıyı kesintisiz seslendiren sanatçı "Bu gece benim için çok özel bir gece. Sanat hayatıma başladığımda ilk elbisemi bana Yıldırım Mayruk dikmişti bu gece de burada beni yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederim" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap