SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şevval Sam'dan aşkın tarifi geldi

Şevval Sam'dan aşkın tarifi geldi

30 Temmuz 2024 Salı - 17:34




Kıbrıs'taki bir otelde sahne alan Şevval Sam, konser öncesi verdiği röportajda aşkın tarifini yaptı.





Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, önceki gece Girne'de bulunan bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam, samimi açıklamalarda bulundu.

Totemleri var

Konser öncesi totemlerinden bahseden Sam, “Her türlü kötü enerjiye, kazaya, negatif enerjiye kendimi kapatıp, neşeye, güzelliğe kalbimi açıyorum derim. Bu durum da bana yüksel bir sahne motivasyonu sağlıyor.” dedi.

"Benim için unutulmazdı."

Sanat hayatının 30. yılında Harbiye Açık Hava’da verdiği konserden de bahseden Sam, “Hayatımda yüzlerce konser verdim. Hepsi her seferinde daha da özendiğim konserlerdi ama bu hayatımın en yüksek enerjili, en unutulmaz konseriydi. Bütün bir 30 yılı temize çektiğim bir konserdi. Annem ile de çok güzel bir düet yaptık. Benim için unutulmazdı.” dedi.


“Çok hatalar yaptım"

30 yıllık sanat hayatında iyi ki ve keşkelerinden de bahseden Sam, “Çok hatalar yaptım. Düştüm, sonra tekrar kalktım. Başarılı oldum. Başarısız oldum. Hepsi benim için deneyimdi. Keşke yapmasaydım diyecek kadar hayatımı mahvedecek bir hata yapmadım. İnsanların gözü önünde büyüdüm. Bu durum da beni Türkiye’de koca bir mahallede, o mahallenin sevilen yaramaz çocuğu gibi insanların bana bakmasını sağladı. Bu da herkese nasip olmaz." diye konuştu.

"Aşksız olmaz”

Basın mensuplarının “Sam’ın aşka bakış açısı nedir? Aşkın tarifi nedir onun için?” sorusuna Sam, “Hayatın her aşamasındaki aşka dair kurduğum anlamlar farklıydı. Belli bir olgunluk ve arayış sonucunda aslında aşkın biraz da tek kişilik olduğunu, biraz da dünyevi bir şey olduğunu düşünüyorum. Güçlü kriterler ve güçlü gerekçelerle aşkın sevgiye dönüşmesiyle çok daha kutsallaşıyor. Aşksız olmaz diyorum.” dedi.

Röportaj sonrası sahneye çıkan Sam, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap