SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çelik Erişçi'den nostaljik paylaşım!

Çelik Erişçi'den nostaljik paylaşım!

30 Temmuz 2024 Salı - 15:48




Şarkıcı Çelik Erişçi, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. 58 yaşındaki sanatçı, Pendik Lisesi'nde okurken matematik öğretmeni olan Nesrin Hanım'ın kendisine gönderdiği fotoğrafı paylaştı.





Şarkıcı Çelik Erişçi, "Hayatımın en güzel hediyelerinden birini aldım" diyerek, sosyal medya hesabından lise yıllarına ait bir fotoğrafını yayımladı.

"TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE SELAM OLSUN"

Bugün az önce hayatımın en güzel hediyelerinden birini aldım. Sonsuz ve tarifsizce mutluyum, neşe ile doluyum. Pendik Lisesi’nde okurken matematik hocam olan Nesrin Hanım bu fotoğrafı göndermiş. Bu vesileyle Nesrin Hocam’ın şahsında bana bugünkü halime gelmeme emek veren bütün hocalarıma minnetle teşekkürler ediyorum. Yüce Rabbimizin izni ve yazdığı kader ile bizi bugüne getiren ve yine onun izni ve yazdığı kader ile bu kaderler ağına hizmet eden ve bu bilinçte binlerce vatan evladı yetiştiren tüm kutsal öğretmenlerimize selam olsun. Duygularımı ancak bu kadar ifade edebildim ve emin olun dolup taşan kalbimdeki milyonlarca sözün sadece bir kaçını söyleyebildim.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap