SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dekoltesinin azizliğine uğradı

Dekoltesinin azizliğine uğradı

29 Ekim 2019 Salı - 20:30




Fenerbahçeli futbolu Adil Rami ile aşk yaşayan İngiliz televizyon yıldızı Chloe Sims, Manchester'da bir eğlence mekanından çıkarken, göğüs dekoltesinin azizliğine uğradı





Fenerbahçeli futbolcu Adil Rami'nin yeni sevgilisi Chloe Sims, Manchester'da bir eğlence mekanından çıkarken görüntülendi.



36 yaşındaki İngiliz televizyon yıldızı Sims, gazetecilerin önünde elbisesinin azizliğine uğradı.



Mekandan çıkarken eğlenmeye dışarıda devam etmek isteyen yıldız, dans etmeye başladı ancak hesaba katmadığı bir şey oldu.



İngiliz fenomenin elbisesinin askısı düşünce, bir anda göğüsleri açıldı. Alkolün etkisiyle kendinde olmayan Sims, bir süre göğüsleri açık şekilde dans etti, durumu fark edince ise ceketini giyerek dekoltesini kapatmaya çalıştı.



Fenerbahçeli Adil Rami'nin kendisine DM'den yazdığını söyleyen yıldızın, ilişkisiyle ilgili açıklamaları dikkat çekmişti.

Sims, "Rami ile ilk buluşmamız harikaydı, hatta mükemmeldi. Kendisi, çok centilmen bir erkek ve çok güzel bir insan. Zaten bir süredir konuşuyoruz. Dizi çekimlerim bittikten sonra birkaç hafta içinde yeniden görüşeceğiz. İkinci buluşmamızın da ilki gibi güzel geçeceğini umuyorum." diyerek, futbolcu aşkına övgüler yağdırmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap