SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın ile Demet Şener karşılaştı

Demet Akalın ile Demet Şener karşılaştı

15 Ekim 2016 Cumartesi - 10:32




Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İbrahim Kutluay nedeniyle 20 yıldır konuşmadığı Demet Kutluay ile önceki akşam bir mekanda karşılaştı, ortam gerildi.





İbrahim Kutluay, Demet Akalın ile güzel bir birliktelik yaşarken, sürpriz bir şekilde ayrılarak manken Demet Şener ile nikah masasına oturmuştu. Yıllar önce yaşanan bu olaylardan sonra Demet Akalın ve Demet Kutluay bir araya gelmemeye özen göstermişlerdi.

Neredeyse 20 yıldır konuşmayan Akalın ve Kutluay, önceki gün tatsız bir tesadüf yaşadı. Ünlü şarkıcı Akalın, arkadaşlarıyla birlikte Bebek'te bir mekanda kahve içerken, içeri Demet Kutluay girdi ve ortam bir anda gerildi. Kutluay'ı gören Akalın hemen hesabı isteyerek, mekandan ayrıldı.

DAVA AÇTI

Uzun zamandır evliliklerinde kriz yaşadıklarına dair haberler çıkan çift, boşanma kararı aldı. 11 yıl önce İbrahim Kutluay ile nikah masasına oturan Demet Kutluay, dün boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap