SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın,Hande'yi kızdıracak

Demet Akalın,Hande'yi kızdıracak

02 Mayıs 2015 Cumartesi - 13:50




Ünlü şarkıcı, yıllardır bestecisi olan Ersay Üner'i transfer eden Hande Yener'e ağır bir misilleme yaptı.





Akalın, Hande Yener'in eski sevgilisi Sinan Akçıl'la çalışacak. Şarkıcı, "O hanımfendi" dediği Yener'in eski bestecisi ve sevgilisi Sinan Akçıl'dan şarkı aldı.

Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki ezeli rekabet tam gaz devam ediyor. Yaz aylarının iyice yaklaşmasıyla kızışan kavgada taraflar önce sosyal medya üzerinden "En çok konseri ben veriyorum" tartışması yapmıştı.Ardından Hande Yener, Demet Akalın'ın kanlı bıçaklı olduğu bestecisi Ersay Üner'le fotoğraf paylaşıp "Sebastian"dan sonra yeni şarkılarını söylemek için sabırsızlandığını açıklamıştı.Nasıl karşılık vereceği merakla beklenirken şarkıcı Demet Akalın, "Benim o hanıefendiyle hiç bir sorunum yok. Onlar geçmişte kaldı. Benim attığım mesajlar henüz adresine ulaşmadı" diyerek şaşırtmıştı.Ancak Akalın, "Pırlanta" adlı albümü bittiği halde son dakika atağı yaptı ve Hande Yener'in geçen yıllarda fırtınalı bir aşk yaşadığı eski bestecisi Sinan Akçıl'dan "Ders Olsun" adlı besteyi aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap