SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Oğuzhan aşkının ilk fotoğrafı

Demet Oğuzhan aşkının ilk fotoğrafı

09 Ocak 2021 Cumartesi - 10:43




Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, hafta başında oyuncu Demet Özdemir’le sevgili olduklarını sosyal medyadan paylaştığı yazıyla duyurmuştu. Çiftin aşkından ilk kare geldi.





Oğuzhan Koç, “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz” sözleriyle aşkını itiraf etmişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk kare geldi.

Özdemir, sevgilisiyle çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından beyaz kalp emojisi koyarak paylaştı. Ünlü oyuncu daha önce de “Fotoğraflarımızın çekildiği doğru. ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadelerini kullanmıştı.

İşte ilk fotoğraf;





Demet Özdemir, arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’in eski sevgilisi Oğuzhan Koç’la aşk yaşamaya başladı. Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kaldı.

Özdemir Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğruladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap